Időpontfoglalás

Első konzultációhoz (új beteg) kérem, hogy 30 perc (azaz 2×15 perc) időintervallumot foglaljon!

Amennyiben kontrollra jelentkezik úgy (1x) 15 perc foglalása szükséges!

Kérem, hogy új betegként 15 percre ne foglaljon, ezt megerősíteni nem fogom, mert a biztonságos és alapos szakrendeléshez eddig számomra nem ismert páciens esetén 30 perc szükséges!  (pl. új betegként 17:45-re ne foglaljon, mert 18 órakor a helyszín bezár, így fogadni nem fogom tudni)

 Kérem továbbá, hogy a főoldalon lévő pirossal kiemelt TÁJÉKOZTATÓ-ra kattintva időpontfoglalás előtt OLVASSA EL, valamint az egyéb megjegyzés rovatba a félreértések elkerülése végett feltétlenül írja le, hogy milyen problémával keres.

Időpontja a foglalást követően azonnal megerősítésre kerül, azonban ha a TÁJÉKOZTATÓ-ban leírt kérések nem teljesülnek, úgy indoklással ez törlésre kerülhet. Ilyenkor email-en vagy telefonon értesíteni fogom.  

Az átlátható tervezhetőség, a nagy várólista kialakulás és ezzel a lemondások és a közbejött váratlan események esélyének csökkentése miatt időpont foglalásra csak egy hónappal előre van lehetőség. Az új időpontok általában minden hónap 10-12. napján fognak felkerülni. Ezzel kapcsolatosan megértésüket kérem.